Online dagsordens løsninger

Vi kender det allesammen, (eller jeg gør i hvert tilfælde, og har hørt om andre :-)) at man kommer direkte fra det ene møde til det andet. Fordi det først møde trak ud og nu er den tid, man havde afsat til lige at samle sine noter... væk.

Før i tiden ville jeg have haft alle mine materialer med mig i printet form og uden mine sidste noter. Skulle det ske i dag, så logger jeg blot på online dagsordens løsningen dagsorden.eu. En dagsordenløsning der kan bruges i erhvervslivet, bestyrelser samt kommuner og alle andre offentlige institutioner.

Dette er ikke en detaljeret gennemgang af hele løsningen, men den tillader at møder oprettes af en møde planlægger eller importeres fra et ESDH system eller andre lignenden løsninger. Herved findes alle bestyrelser, udvalg, møder mm. i løsningen.

Løsningen giver mig overblikket over alle mine planlagte møder og jeg kan tilgå samtlige punkter samt deres beskrivelser og bilag. Alt i løsningen er konverteret til PDF og giver mulighed for at lave noter på dagsordensteksten såvel som bilag. Alt kan fremsøges i fritekst, så jeg nemt kan finde det punkt på dagsordenen for x antal uger siden som jeg vil finde. Ønsker jeg at gå direkte til punktet er det blot at klikke.

Mine noter kan jeg lave og se i samtlige nuværende browsere på pc, tablets, smartphones mm. Dette gælder ligeledes på tværs af platforme såsom Windows, Linux, Mac. 

Dagsordenløsningen giver desunde mulighed for at sætte rettighedder for hvem der kan se det enkelte møde. Dette kan endvidere afgænses helt ned på det enkelte møde punkt, hvorvidt deltageren har lov til at tilgå emnet eller ej.. Ja endda bilag kan lukkes for den enkelte bruger, eller bruger gruppe.

Kort sagt - en løsning der kan bruges fra 3 mands bestyrelser helt op til kommunel bestyrelser og udvalg.

Kontakt os for en mere detaljeret gennemgang af løsningen.