Blog

4 tips til markedsføring anno 2017

Snart står 2017 for døren, og har du/I planlagt hvordan jeres markedsføringsplan skal se ud?

Hvordan skal det hele så gribes? Hvis I ikke er kommet så langt endnu, så har vi samlet 4 små tips, der vil gøre en forskel i 2017, i forhold til markedsføringen.

Google Pingvinen 4.0 er LØS!

Google annoncerede d. 23. september, 2016 at "Google Penguin" nu er blevet en integreret del af deres kerne-søgealgoritme. Google Penguin blev lanceret tilbage i 2012, og var en "ekstra" algoritme rettet mod websites som ikke overholdte Google Webmaster Guidelines, ved at benytte sig af black-hat SEO teknikker, for at manipulere sig til en højere rangering.

Drupal opdatering – beta-version 8.2.0

Drupal opdatering – beta-version 8.2.0

Den første større opdatering til den nyeste version af Drupal 8 - version 8.2.0 - er nu klar til diverse tests. Med lanceringen sker der store ændringer i forhold til hvordan man fremadrettet versionerer.

Opdateringen tillader at Drupal hurtigere og hyppigere kan opdatere, samt sikre bagudkompitabilitet.

-       Drupal 8.2.0 forventes at blive lanceret d. 5. oktober.

Mozilla dropper muligvis XUL i fremtiden

Director of engineering hos Mozilla, der står for den populære web-browser Firefox skrev for nyligt i et mailing list indlæg, at der var præliminære diskussioner i gang om muligheden for at afskaffe XUL sproget i fremtidige versioner af Firefox.

Denne diskussion dækker over mange ubesvarede spørgsmål Mozilla står over for i forhold til fremtidens kode – specielt hvilket sprog der skal bruges i stedet.

Forkortelsen XUL (udtales ”zool”) står for XML User interface Language og er blandt andet brugt af Mozilla til at udvikle interfaces i deres populære webbrowser Firefox.

Produktions lignende lokalt udviklingsmiljø med Docker

Hvis man som udvikler bare én gang har brugt sætningen "Jamen det virkede på min maskine", og grunden hertil er, at det er "svært" at få noget, der ligner en produktions server, der kører lokalt…... så har man ikke længere en god undskyldning.

Når en udvikler´s eget lokale udviklingsmiljø ikke er magen til miljøet i produktion, kan utallige ting gå galt, når man går live med et website. Små ting som eksempelvis forskellige software versioner eller opsætning heraf, kan have stor betydning for, hvordan tingene efterfølgende fungerer.

Webformularer og digitale blanketter

Som et led i den 3. offentlige digitaliserings bølge, er der i denne tid fokus på webformularer også kaldet digitale blanketter.

De løsninger vi har arbejdet med, har både skullet bruges overfor borgerne, erhvervslivet og internt i kommunerne. Løsningerne har skullet integrere eller udveksle data med følgende løsninger:

Video fra byrådsmøder

Syddjurs kommune lader borgerne følge med i hvad der sker på byrådsmøderne. Dette lader sig gøre ved at de filmer møderne og ligger dem på en OVP (”Online Video Platform”).

 

Når mødet så vises på Syddjurs.dk, vises der også en afspiller fra det pågældende møde.

 

Nye regler for E-handel 2014

Der er vedtaget omfattende ændringer i bl.a. Forbrugeraftaleloven og Købeloven grundet EUs nye Forbrugerrettighedsdirektiv. Ændringerne træder i kraft den 13. juni 2014.

Nedenstående har vi samlet de vigtigste ændringer samt links til hvilke konsekvenser det har for butikkerne og den enkelte forbruger.

Online dagsordens løsninger

Vi kender det allesammen, (eller jeg gør i hvert tilfælde, og har hørt om andre :-)) at man kommer direkte fra det ene møde til det andet. Fordi det først møde trak ud og nu er den tid, man havde afsat til lige at samle sine noter... væk.

Før i tiden ville jeg have haft alle mine materialer med mig i printet form og uden mine sidste noter. Skulle det ske i dag, så logger jeg blot på online dagsordens løsningen dagsorden.eu. En dagsordenløsning der kan bruges i erhvervslivet, bestyrelser samt kommuner og alle andre offentlige institutioner.

Test og kvalitetssikring

I dag er der mere og mere fokus på at ens hjemmeside er perfekt.

Med perfekt menes:

  • den er ikke nede
  • den er tilgængelig på flere enheder og platforme
  • der er ikke dele af den der ikke virker
  • alle led ned til evt. overlevering af produkter til kunden skal virke
  • kvaliteten af koden bag sitet er i orden
  • koden er til at vedligeholde og overdrage - også hvis man af grunde tvinges ud i et leverandørskifte

Altså, en lang række faktorer som enhver ejer af en hjemmeside i dag tager for givet.

Sider