Udvalgte Cases

TIlgangen til den store datamængde er baseret på emner

KTC.dk er en specialiseret microsite-løsning, baseret på Drupal Organic Groups. Det gør det muligt for alle medarbejdere inden for deres tekniske område, at oprette og drive digitale netværk, med mulighed for i et lukket forum at diskutere.

Ballerup´s Kommune gamle hjemmeside

Ballerup Kommune er ikke nybegynder, når det kommer til afprøvning af nye teknologier og metoder. Valget af Drupal som kommunens open source CMS platform, blev allerede taget for tre år siden, som den første kommune i landet.

Præsentation af organisationen på Fredericia Kommunes intranet Broen

Ud over statisk indhold der vedligeholdes af forskellige personer rundt i organisationen, så er der præsentation af hele organisationen, med en side til hver afdeling, hvor medarbejderne kan oprette indhold der kun er relevant for dem,.

Svendborg Kommunes nye hjemmeside

Kommunen skulle i første omgang væk fra en gammel uddateret platform, og over på en moderne platform. Valget var for Svendborg Kommune ligetil, de ville gerne med i det tværkommunale samarbejde OS2web, så valget af Drupal lå ligesom lidt i kortene.

Foreningen for Kommunale IT-chefer's nye intranet

Foreningen for Kommunale IT-chefer havde over en længere periode vurderet, hvorledes der kunne skabes øget samarbejdsforhold og videndeling medlemmerne imellem. Foreningen besluttede efter en række møder at fokusere på udviklingen af et nyt intranet.

Syddjurs´s Kommune nye hjemmeside

Syddjurs Kommune udbød offentlig opgaven om etablering og udvikling af ny kommunal hjemmeside i 2011. Kommunen ønskede at udnytte mulighederne for at etablere ny hjemmeside på en Opensource platform.

Hedensted Kommunes biblioteker nye webportal

Hedensted Kommunes biblioteker nye webportal er baseret på D!NG, der er Drupal løsningen til T!NG. Den integrerer med mange central portaler og har betalingsfaciliteter for borgerne.

Odsherred´s Kommune nye hjemmeside

Odsherred´s Kommune nye hjemmeside indeholder intranet på samme platform. En hjemmeside, der kan håndtere selvbetjening for borgere/virksomheder, integrationer til KMD, ESDH, borger.dk og NEMID.

Dagens.dk er en danmarks nyeste online avis

Dagens.dk er en danmarks nyeste online avis. Helt uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser, og er ejet af Nyhedsgruppen Aps.

Esbjerg Kommunes Biblioteker´s nye hjemmeside

Esbjerg Kommunes Biblioteker´s nye hjemmeside er etableret på Drupal platform med afsæt i bibliotekernes fælles løsning D!NG. Udover integration til betalingsmoduler og gateways har hjemmesiden kobling til Dansk Bibliotekscenters databrønd.