Svendborg Kommune

Projektet med Svendborg Kommunes nye hjemmeside, skulle i første omgang flytte kommunen væk fra en gammel uddateret platform, og over på en moderne platform. 

Ny platform og design til Svendborg.dk

Valget var for Svendborg Kommune ligetil, de ville gerne med i det tværkommunale samarbejde OS2web, så valget af Drupal lå ligesom lidt i kortene. Tilløbet til dette valg er mangeårigt, og Svendborg Kommune har fulgt samarbejdet og projekterne fra sidelinien og slog til nu hvor OS2web var blevet et mere modent samarbejde med mange kommuner og mange leverandører.

Hele vejen

Bellcom har været med hele vejen i projektet. Med en projektleder og et lille udviklingsteam blev kommunen vejledt gennem valg af designpartner, undervisning i brug af systemet og til sparring omkring organisering af webredaktører.

Sideløbende har Bellcom klædt designeren på til moderne webgrafik, responsivt mobilvenligt design og indholdsorganisering, implementeret designet og bygget et stort flot website baseret på Drupal og OS2web.

Agil tilgang

Den agile tilgang til hele projektet, har gjort at Svendborg Kommune er endt med en hjemmeside inden for de afsatte økonomiske rammer, og som lever op til alle standarder og krav - både interne og eksterne. Samtidigt er sitet top moderne i udtryk, med alle de nyeste teknologier.

Kort tekst: 
Kommunen skulle i første omgang væk fra en gammel uddateret platform, og over på en moderne platform. Valget var for Svendborg Kommune ligetil, de ville gerne med i det tværkommunale samarbejde OS2web, så valget af Drupal lå ligesom lidt i kortene.