Kontakt

Vi har en bred vifte af cases

Bellcom's udviklingskompetencer og -ressourcer består i dag af et team, der hver især har den unikke specialisering, udannelse og erfaringsmæssige baggrund, som gør dem i stand til at udvikle den rigtige løsning til jer.

POMPdeLUX

PompdeLUX er en meget kvalitetsbevidst og ambitiøs virksomhed og da de stod overfor at skulle vælge leverandør til ny e-handelsportal, blev valget truffet efter grundig undersøgelse af en række forskellige løsninger og leverandører.

http://www.pompdelux.com

KTC.dk

KTC er en specialiseret microsite-løsning, baseret på Drupal Organic Groups. Det gør det muligt for alle medarbejdere at oprette og drive et digitalt netværk.

http://www.ktc.dk

Ballerup Kommune

Ballerup Kommune er ikke nybegynder, når det kommer til afprøvning af nye teknologier og metoder. Valget af Drupal som kommunens open source CMS platform, blev allerede taget for tre år siden.

http://www.ballerup.dk


Vi er stolte af at have...

Her befinder vi os

Vi har adresse i hjertet af Kolding, hvor vi til dagligt huserer 12 medarbejdere. Virksomhedens medarbejdere dækker fuldt ud de discipliner, der er nødvendige for at levere fullservice udvikling, implementering og undervisning.

Adresse: Bredgade 20, 6000 Kolding

Tlf.: 70 26 00 85

Har du brug for en webløsning?