Bellcom er blandt udvalgte virksomheder til samarbejde om vækst!

Nyt partnerskab skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst og beskæftigelse til udsatte ledige. 11 virksomheder er netop blevet udvalgt i Kolding, Herning og Ikast-Brande kommuner. Projektet skal samtidigt bane vej for, at kommunerne kan bruge nye finansieringsmekanismer til deres sociale indsatser. Partnerskabet er søsat af Den Sociale Kapitalfond sammen med Erhvervsministeriet og en række fonde og kommuner.

Velkommen til det nye Bellcom

Vi er stolte af at kunne lancere vores nye website!

Idéen bag

Målet med et nyt website var at præsentere et mere nutidigt og moderne design som samtidig ville være i stand til at skabe værdi for vores kunder og besøgende. User experience har været et højtprioriteret emne, som skulle kunne mærkes hele vejen igennem. Designet tager udgangspunkt i C.R.A.P-metoden hvor der er fokus på alignment, gentagne elementer, kontraster og white spacing.

Har du brug for en webløsning?

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere digitale løsninger på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar