Availability

 
  1. 100% kundetilfredshed

  2. Gns. leveringstid: 3 uger

  3. Bouncerate: 150%

Vi er klar til et nyt projekt

product_image_label
Drupal logo

Drupal - et fleksibelt content management system

Drupal er et content management system. Du har sikkert hørt om Wordpress og det er også et content management system. Drupal bliver brugt til at lave hjemmesider og applikationer i og du bruger med garanti også Drupal hjemmesider/applikationer til hverdag uden at vide det. 

Drupal bliver varetaget og udviklet af et af verdens største open source fællesskaber. Fællesskabet består af mere end 1.000.000 passionerede personer, som alle arbejder sammen om at vedligeholde og forbedre Drupalsystemet til dig.
 

Hvorfor er Drupal smart at vælge for dig?

Grunden til, at du skal vælge, at bruge Drupal er, at det er et smart og meget fleksibelt system. Fleksibiliteten er også det, der gør, at Drupal skiller sig ud fra andre content management systemer. Drupal kommer med nogle smarte funktioner til udviklerne. De funktioner gør, at det er nemt at udvikle avancerede funktionaliteter i systemet. Dette giver dig langt mere hjemmeside/applikation for pengene.

Samtidig kan brugervenligheden og brugeradgangen i Drupal justeres fra det helt simple til det meget avancerede. Skribenter kan f.eks. få simpel adgang til redigering af indhold, mens webmasteren får avanceret adgang til systemindstillinger. Det vil sige, at det er nemt for alle at rette for eksempel tekst og billeder på hjemmesiden/i applikationen.

I Drupal er det også dig, der bestemmer. Du bestemmer blandt andet, hvordan siden/applikationens design skal se ud. Alle de designs, som vi laver i Drupal, er responsive. Det vil sige, at din hjemmeside/applikation kan ses på mobiler og tablets og stadig have det smarte design, som du har valgt.

Derudover er Drupal også et system, der giver dig en meget driftstabil hjemmeside. På den måde er du sikker på, at den altid er oppe og køre - især hvis du vælger hosting på vores moderne, danske servere. Samtidig vil din hjemmeside/applikation også følge med udviklingen inden for IT og hjemmesider/applikationer, uden at du skal gøre noget for det.

 

Hvorfor skal du vælge os som din Drupal leverandør?

Du får, ved at bruge Bellcom som din Drupal leverandør, en leverandør, der arbejder agilt. Ved at bruge den agile metode sikrer vi, at vi sammen kommer i mål og du får den hjemmeside/applikation, som du ønsker. Du er samtidig også sikret en hjemmeside/applikation af høj kvalitet, fordi vi har bygget Drupal-hjemmeside/applikationer i mere end 15 år og vedligeholder hundredevis af Drupal-hjemmesider.

 

Er du klar til persondataforordningen?

Med en Drupal hjemmeside/applikation, der er udarbejdet hos Bellcom, er du sikret en hjemmeside/applikation, der lever op til den gældende lovgivning. Dertil kommer der i maj 2018 en ny persondataforordning fra EU. Denne forordning angiver, hvordan persondata, der er indsamlet online, skal bruges og opbevares af virksomheder. Din hjemmeside/applikation vil også leve op til de krav, som der kommer med denne forordning, fordi Bellcom er certificeret i at opfylde disse krav.

 

Din hjemmeside/applikation skal altid være opdateret og klar til besøg

Der sker hele tiden noget nyt og din hjemmeside/applikation skal kunne følge med. Du kan derfor stå med et behov for at spørge en om hjælp. Når du vælger Bellcom som din Drupal leverandør, får du en personlig kontaktperson, som du altid kan stille spørgsmål til. Og generelt står alle ved Bellcom selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.  
 

 

Cases

palceholder
VIH

Vi har udviklet Drupal 8 site for VIH

Se case
Se vores kunder
 • koebenhavns kommune
 • sikkerhedsstyrelsen
 • ktc
 • stevns kommune
 • ballerup
 • ringsted

Har du brug for en webløsning?