Availability

 
  1. 100% kundetilfredshed

  2. Gns. leveringstid: 3 uger

  3. Bouncerate: 150%

Vi er klar til et nyt projekt

KTC – Kommunale Tekniske Chefers landsforening havde allerede en Drupal 7 løsning, da de blev kunde hos Bellcom. Løsningen var dog fejlbehæftet og tilpasset så den ikke kunne opgraderes. Samtidigt havde KTC et andet website baseret på Typo3, hvorpå nogle af brugerne fra Drupal kunne deltage i høringer om forskellige emner.

KTC ønskede at samle disse to løsninger til én løsning og havde været forbi flere Drupal leverandører uden at finde nogen, der til fulde forstod deres opgave. Hos Bellcom fandt de en seriøs sparring og en evne til at sætte sig ind i deres løsning, som de ikke havde fundet andre steder. KTC ønskede, ud over at samle alle deres digitale aktiviteter i en løsning, også en let tilgængelig og responsiv mobilvenlig platform.

Gå til ktc.dk

Videndeling og specialapplikationer

Løsningen er baseret på OS2web – men har desuden en lang række special applikationer.

Redaktionsmodul til udgivelser (digitalisering af redaktionsprocesser) til foreningens magasin TEKNIK & MILJØ. Her planlægges og indsamles artikler til de fysiske udgivelserne i et online samarbejdsværktøj.

Høringsmodul – special applikation til foreningens tætte samarbejde med Kommunernes Landsforening (KL) om høringer, lobby og indflydelsesarbejde.

KTC.dk er en specialiseret microsite-løsning, baseret på Drupal Organic Groups. Det gør det muligt for alle medarbejdere inden for deres tekniske område, at oprette og drive digitale netværk, med mulighed for i et lukket forum at diskutere emner og dele dokumenter. Løsningen anvendes til al videndeling mellem foreningens aktører, samt af mere end 150 ERFA grupper og tværkommunale samarbejder. Pr. januar 2016 er der 3500 aktive brugere.

Avanceret synkronisering og selvbetjening

Bellcom har integreret hjemmesiden direkte til foreningens ERP system (MS CRM 2011 – on premiss), så alle medlemsoplysninger, ansættelsessteder, abonnementer og medlemskaber opdateres sømløst mellem systemerne. På denne måde er der kun 1 repræsentation af hver person, som er bruger, medlem, eller ansat i KTC, samt i brugerdatabasen. Ydermere er foreningens administrationssystem integreret til Drupal- rettighedsstyring og roller, så man kan styre adgangen til grupper/ udvalg mm. via MS CRM.

Samarbejde

Reklamebureauet SKERDIL var underleverandør af projektet og stod for webdesign.

Bellcom var ansvarlig for informationsarkitektur, wireframes, implementering, dokumentation og undervisning.

vaerk-category
palceholder
VIH

Vi har udviklet Drupal 8 site for VIH

Se case
Se vores kunder
 • koebenhavns kommune
 • sikkerhedsstyrelsen
 • ktc
 • stevns kommune
 • ballerup
 • ringsted

Har du brug for en webløsning?