blogoverview

Der er i dag to hovedårsager til, hvorfor du skal designe dit website til mobiler:

Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning udstedt af EU i kraft. Forordningen har til formål at indføre ens regler på især det digitale marked i EU, men også for skriftligt indsamlet data omkring personer/brugere.

At kode er nemt, når man først har lært det. Vi er dog også godt klar over, at det kan være svært at forstå, hvis du ikke har kendskab til det.

Siden 2008 har den internationale tilgængelighedsstandard WCAG været gældende i Danmark. I december 2016 trådte det europæiske webtilgængelighedsdirektiv i kraft.

2movepeople er bygget på en ide om “to move people”. App’en er lavet med udgangspunkt i, at du får et værktøj, der kan hjælpe dine borgere med at flytte sig eller skabe en udvikling.

Du kender sikkert allerede til betegnelsen SEO, men har du hørt om semantisk SEO?

Nyt partnerskab skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst og beskæftigelse til udsatte ledige. 11 virksomheder er netop blevet udvalgt i Kolding, Herning og Ikast-Brande kommuner.

Vi er stolte af at kunne lancere vores nye website!

Idéen bag

Målet med et nyt website var at præsentere et mere nutidigt og moderne design som samtidig ville være i stand til at skabe værdi for vores kunder og besøgende.